Home Omroepnieuws

twentefm mini logo

Streeknieuws

25-07-2018
Nieuw jinglepakket voor Twente FM 

DENEKAMP - Twente FM heeft sinds begin deze week een compleet nieuw jinglepakket. De vormgeving is deels gemaakt door TM Europe en deels geproduceerd door SPIRIT Audio. Met de nieuwe vormgeving wil de Noordoost-Twentse streekomroep zich duidelijker en herkenbaarder positioneren.

“Medialand is volop in beweging. Er gebeurt van alles, niet alleen op de radio, maar ook online en on demand”, aldus Jordy Goorman, programmaleider Twente FM. “Wij willen, naast een lekkere muziekmix een duidelijk regionaal geluid laten horen, bedoeld voor iedereen die zich verbonden voelt met Noordoost Twente. Onze nieuwe vormgeving sluit daar perfect bij aan.”

Volgens Sander Guis van SPIRIT is het een regelrecht feest om complete radiostations van audiovormgeving te voorzien. Twente FM zocht een breed luisterbaar geluid, maar toch met een uitgesproken frisse en positieve touch. Die combinatie is erg leuk. Volgens mij zijn we er zeker in geslaagd dit gevoel neer te zetten."

Twente FM is onderdeel van de fusieomroep RTV Noordoost Twente, waar ook zusterstation piratenzender Accent FM toe behoort, en is sinds 1997 te beluisteren. Het station maakt overdag en ’s avonds gepresenteerde uitzendingen, waarbij naast lekkere muziek ook veel aandacht is voor actualiteit; uit de wereld, landelijk maar dus ook duidelijk regionaal.

   Home    Omroepnieuws

© 2019 RTV Noordoost Twente